Referenser Hälsoformkurs och träning

Referenser: Hälsoform kursen

 Kvinna 55+

Trevligt bemötande. Mindre grupp, då lär man känna varandra bättre. Resan till Masesgården var en fantastisk upplevelse. Det vi fått lära oss om maten, gör att man kan fortsätta äta lika efter kursens slut och därmed behålla en hälsosam livsstil resten av livet. Att få föra dagbok över kost och motion, gör att man ökar sin medvetenhet om dess betydelse. Man lär sig snabbare på det viset också. Tallriksmodellen=bra! Fotföreläsningen, spännande med bra tips och råd.

Kvinnan på bilden har inget med texten att göra.

 Kvinna 65+

 Liten härlig grupp med många goda skratt och samtidigt mycket seriös information. Jag har lyckats gå ner i vikt och är nu mera motiverad att lämna tvsoffan. Jag tycker kursen ska heta Må bra kurs!

 Kvinna 66+

 Glad och kunnig ledare. Det har varit trevligt. Det är viktigt att träffas varje vecka för att få stöd och inspiration till motionera oftare och med kontinutet. Kursen har gett större lust till träning och behovet av motion har ökat med kunskapen av vad som faktiskt händer i kroppen.Bra med grundregler, tallriksmodell, utgifter och inkomster, recepten har gett inspiration. Att mäta kroppen känns bättre än att väga sig Resan till Masesgåden var härlig!

 Kvinna 70+

Kursen har jag upplevt mycket positiv i sin helhet. Förtjänsten är helt och hållet kursledarens. Med hennes utstrålning, engagemang och medmänsklighet är hon som klippt och skuren för att hålla en Wellness kurs.Innehållet har varit omfattande lärorikt och den uppmuntran hon hela tiden har gett oss har varit fantastisk. Något mera att önska är i mitt tycke mera avslappnings och kroppsövningar. Hälsoform är ett bra namn. Tacksam för att vi inte behöver uppleva ”pekpinnar”. Vi har fått känna oss duktiga även om vi gjort något felsteg.

Lilla gymmet